23 aug. 2017

Pseudojurnaliştii de la ţară şi ifosele lor de fandosiţi furculisionişti .



       Observ că prin zonă au revenit scandalul pe tema scripturilor anti adblock şi prostia amuzantă a celor care cred că folosirea lor le va aduce mai mulţi bani .
Adicătelea canicula se pare că le-a afectat inteligenţa unora ... Nişte unii care nu au înţeles nici acum că simpla afisare a bannerelor cu reclame (fixe sau intruzive, cu sunet sau fără sunet, etc.) in browserul cititorului nu este aducatoare de bani , ci este doar deranjanta si enervanta .
Mai bine introduceţi plata directă şi abonamentul online ! Este mult mai corect. Vă este teamă că , dacă introduceţi abonament plătit, rămâneţi fără cititori reali (nu, nu mă refer la chinezii şi pakistanezii contorizaţi pe topurile de laudă) ?!?!
La "valuarea voastră" (mult trâmbiţată) nu ar trebui să încercați să "trăiți" din niște reclame amărâte , ci din abonamentele plătite de către cititorii voștri fideli (care este ei) .


Daca "povestea scriptului anti adblock" continuă în ritmul acesta, promit să îmi fac timp și să revin cu pasii ce trebuiesc urmati pentru a face bypass acelui enervant plugin !!!!




Post Scriptum:

   Evident , jurnalijdii trăiesc doar din publicitate ... Nicidecum din "mânjeală" politică sau de altă natură .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: