16 feb. 2017

Profesoara de limba română a făcut sex cu elevul său.



O lume plină de ipocriți ...
Toți o judecă pe profesoara de limba română care și-a tras-o cu un elev . Elev care a fost atât de idiot încât , atunci când duduia i-a spus la revedere, s-a sinucis.
Niciun bărbat nu ar recunoaște că la vârsta fătălăului sinucigaș ar fi dat orice să și-o tragă cu una din profesoarele din liceu.
Mai ipocriți sunt ăia care au și facut asta , dar acum nu recunosc și judecă atât de "obiectiv" un astfel de caz.

Când vedeți câte un moș târșâind la braț o puștoaică de 16-17 anișori nu mai e nimic grav .... Este voie. Nu ?

Da , femeia avea familie și 3 copii , dar să o bagi în pușcărie pentru asta mi se pare de Ev Mediu . De ce nu o ardeți și pe rug ?

Da , este de condamnat adulterul și faptul că a preferat să umble cu un puști pe ascuns în loc să aibă curajul de a pleca pe drumul ei înainte de a face asta ... Dar de ce să o bagi la pușcărie pentru doi prostovani (unul fiind chiar preotul , soțul ei) ?!?!

Cunosc cel puțin un alt caz de femeie cu trei copii, femeie al cărei bărbat (cadru didactic) umblă brambura cu alte muieri , iar ea stă ca proasta fătătoare în casă , condamnată la nefericire . Și face asta pentru că nu are unde pleca cu cei trei copii .
Oare ea , dacă apare ocazia , nu are dreptul la o viață intimă a ei ? Și asta doar pentru că are deja trei copii și un soț bețiv și curvar , soț care i-a luat tot ceea ce avea dpdv material și a obligat-o indirect să rămână lângă el ???

In fine ...
Nu ridicați piatra, dacă știți că ați avut măcar o erecție cu gândul la profesoara voastră , atunci când erați elevi !
Iar femeile nu au dreptul să judece. Nu se știe când vor ajunge într-o situație similară.



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: