27 feb. 2017

Au reapărut maidanezii agresivi în Ploieşti . (4)


    Înregistrare telefonică sesizare cu numărul 3 către APMCS Ploiești .
Înregistrarea este de ieri , 26 februarie 2016 . Mi s-a promis că astăzi se rezolvă. Nu s-a rezolvat . Maidanezii agresivi sunt tot acolo.
Deci , precum am promis , mergem mai departe. Începem cu adrese / sesizări / plângeri scrise către toate organele și autoritățile abilitate . Inclusiv împotriva celor responsabili și a celor care hrănesc acei câini .








***


Later Edit:



Ora 22:50, 27.02.2017

Nu sunt haite agresive în cartier ? Păi astea ce sunt ?!? Pe puțin 8-10 dulăi și o cățea în călduri + o cățea cu pui + o adunătură de mocofani care cred ca, dacă le aruncă două oase și o mână de resturi, au salvat planeta !!!!
Îi lăsăm să se înmulţească ???
Dacă autoritățile nu vor lua măsuri , nu m-ar mira ca cei care nu aleg calea legala așa cum am ales-o eu ... să repete măcelul ce a avut loc în urmă cu vreo 2-3 ani .Apoi vom vedea din nou maidanezofilii cum zbiară și își smulg părul din cap în fața Primăriei , cum se dau cu capul de asfalt ... protestând împotriva măcelului.
VOI SUNTEȚI SINGURII VINOVAȚI ! VOI , CEI CARE ÎI ADUNAȚI ÎN HAITE PE STRĂZI ȘI LE ARUNCAȚI RESTURILE VOASTRE DE MÂNCARE .
Acești câini nu au ce căuta pe străzi .

Repet , am o presimțire că acești câini vor provoca o tragedie și vor mușca vreun copil (sunt foarte mulți copii mici în cartier + 2 grădinițe și trei școli gimnaziale cu clasele 1-8 ). Apoi să nu ziceți că nu vi s-a zis și nu ați fost avertizați .
Sunteți direct răspunzători ! (vă știți voi)


~~~~




27 februarie 2017
Ora 23:15

Cum o fii sa pleci la schimbul 3 sau sa vii de la schimbul 3 pe strada aceasta ... !?!?!


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: