23 oct. 2014

DOSARELE LUKOIL .



1. Rusii de la Lukoil fura de multi multi ani . Ciudat ca tocmai acum s-au trezit autoritatile noastre ! (conflictul din Ucraina... alegeri la noi... etc.) VREAU REZULTATE REALE, NU DOAR IN PRESA SI LA TV !
Vad ca in ultimele zile nimeni nu mai zice nimic ( in afara de Catalin Stavri - link )... BTW , ce cacat cauta Iulian Badescu cu Bogdanov , la ambasada Rusiei ????


2. Da, romanii care lucreaza pentru rusi , in interiorul Lukoil (Energy Gas, Uleiuri, Petrotel Lukoil , samd) sunt platiti mizerabil spre deosebire de colegii lor rusi din interiorul aceluiasi combinat . Adica un roman are maxim 2000 - 2500 lei cu nopti lucrate , cu sporuri , in conditii extrem de grele si altele , pe cand rusii au salarii astronomice ... Nu prea tine placa sentimentalista pe care o tot invarte Victorita Ponta .

3. Toate reviziile din ultimii ani s-au facut de ochii lumii , de spoiala (o sursa din interior + doua surse din partea firmelor care au contractat lucrari de revizie). De aici poluarea si pericolul care plutesc si invaluie intreg Ploiestiul. Nu mai vorbesc despre accidentele de munca (chiar si decese) ascunse de ochii autoritatilor si ingropate in bani multi (foarte multi bani).

4. Rusii umbla cu acte false , se folosesc de firme mici romano-moldovenesti pentru a spala bani .
De ex. cei de la Lukoil Energy Gas au cateva firme in jurul lor , care aparent sunt firme ce au castigat contracte prin licitatie ... Ei , ash ! De fapt , acele firme sunt firmele prin care se spala bani si cu ajutorul carora se face evaziune . In sertarele autoritatilor exista probe de ani buni ... Curios este faptul ca au fost ignorate pana acum.
.....Rusii nu se tem nici macar de nemtii de la FAM . Si-au permis sa falsifice acte si autorizatii , semnand in fals in locul unei asa-zise comisii germane de la FAM (exista probe si in aceasta privinta) 


5. Rusii au taiat tot ce nu le-a fost de folos in combinat. Au taiat chiar si instalatii noi . Au vandut totul la fier vechi , prin intermediul unor firme capusa.


ETC. ETC. ETC.




________________________________________



(sursa foto - doar pentru aceasta fotografie)
      Ala mic , cu ochelari si casca alba (tinuta in mana) ,este P. Florin( fotografia preluata din spatiul public) . Un individ a carui semnatura atarna foarte greu . Pe la el treceau candva toate devizele , toate hartiile ce tineau de investitii . Ar putea spune multe ... La baza este un baiat corect , studios si cuminte . Ardelean din Brasov.

 _____________
__________
______










       Sursa fotografiilor ? Are importanta ?! Le-am gasit intr-o zi , in cutia mea postala . Parol !
O singura fotografie este preluata din spatiul public (prima de sus) . Este , de fapt , un aranjament foto cu cateva din persoanele de la varf , din Lukoil Energy Gas . Am publicat-o si pe aceea ... drept etalon, pentru identificarea personajelor cu functii de conducere, cu precizarea sursei .

                 In fotografii apar niste directorasi rusi de la Lukoil (mai precis de la Lukoil Energy Gas ) alaturi de cativa dintre cei cu ajutorul carora spalau bani si faceau evaziune, sub acoperirea unor contracte de forma si a unor licitatii trucate.
 Unul este chiar directoras pe investitii la Lukoil Energy Gas .
  Acestia (cu stiinta si la indicatiile superiorilor) mergeau la chermeze , la curve , la betii , la multe altele ... cu cei care conduceau mici firme (de proveniente dubioase sau chiar fantoma) si prin care spalau bani (firmele la care am facut referire mai sus) .
Nu va uitati la haine .Aparentele inseala.
Oamenii sunt plin de bani precum un maidanez de paduchi.
La noi in tara, locuiau in lux si risipa. Unii , in apropierea Ploiestiului , zona cartierului italian (Bucov) , altii prin Bucuresti (faceau naveta) .
Locotenentii lui Bogdanov , directori ai Lukoil Energy Gas ...


        Cheful era unul privat , neavand legatura cu protocolul , petrecerile aniversare ale companiei si nici cu alti salariati ai Lukoil . Exista probe irefutabile in aceasta privinta (mai ales in sertarele autoritatilor romane).
.......Regina Noptii , Seciu , Delta , etc. Locuri si locuri . Vodca sa fie din belsug (si curve) !

              La inceput (cu ani in urma) , Lukoil , folosea pentru spalarea banilor firme " din Republica Moldova ". Acestea, aparent, contractau diverse lucrari pe teritoriul combinatului din Ploiesti , "castigand" licitatii (evident, aranjate dinainte) . Desigur , acele firme erau controlate tot de catre serviciile si mafiotii rusi . Cand baietii de la anumite structuri romanesti au inceput sa se prinda , rusii au evaporat (falimentat) firmele "moldovenesti" , inlocuindu-le cu mici firme romanesti (care nu bateau la ochi). Desigur , niciuna dintre noile firme nu era din Ploiesti... Tot atunci, pentru a mai spala din imagine si a diminua pericolul aparut, s-au schimbat si oamenii din conducerea LUKOIL and CO de pe teritoriul fostului combinat Teleajen. Cei vechi au fost chemati acasa , in Rusia . Astfel au venit "la conducere" cei din transa care acum a fost luata la puricat de catre autoritatile romane.

          Din vechile firme "moldovenesti" care activau pe teritoriul Lukoil (Ploiesti) si care erau folosite de rusi pe post de spalatorii , si-au pastrat doar cativa oameni (probabil , indivizi ai serviciilor rusesti, aflati aici cu ordin de la Moscova) . Pe acestia , sub diverse pretexte si pozitii, i-au pozitionat prin noile "mici" firme romanesti , "castigatoare" de licitatii .
  ASTFEL DE PROBE (foto , audio , video , inscrisuri , acte , marturii , etc.) exista de foarte multi ani in mainile celor "competenti" . De ce a durat atat ? Nu pot sa raspund eu. Nu sunt in masura sa justific tacerea autoritatilor ...

..........................................................
..........................................................

             De ex., in fotografia de mai jos este o persoana , cetatean al Republicii Moldova , care juca rolul de consilier-indrumator-translator (om de legatura), pentru una dintre proaspetele firme romanesti "castigatoare" de licitatii organizate de catre Lukoil (firma care aparent desfasura diverse lurari pe teritoriul Lukoil). Individul a fost plasat in pozitia enuntata mai sus chiar de catre directorasii care apar in fotografiile publicate mai devreme ... Se zvoneste ca individul este om al structurilor rusesti (mai mult sau mai putin secrete).
Numele lor ? Numele lor sunt cunoscute de catre cei indreptatiti sa le cunoasca si este indeajuns.



____________________________________________________________





Un fel de Post Scriptum:            

   Ce nu stie publicul ... este faptul ca s-au pus multe piedici celor corecti, celor cinstiti aflati in randul autoritatilor . S-au cumparat taceri si s-au facut musamalizari cu bani grei (foaarte grei) . De aceea m-am si mirat ca totusi a rasuflat puroiul acesta acum ...

   Daca acum tot s-a zgandarit jarul si se cauta chiar si in rahat , nu ar fi cazul sa fie trasi la raspundere si toti cei care s-au infruptat din banii murdari ai rusilor ? Nu ar fi cazul ca diversi inspectori , comisari , politicieni (locali sau de la centru) , s.a.m.d. ... sa fie trasi la raspundere in acelasi dosar ? Acestia sunt mult mai vinovati decat rusii . Acestia sunt TRADATORI DE TARA (printre altele).



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: