22 oct. 2014

Deck Computers da tepe cu ajutorul EMag.



      EMAG si cu cei de la DECK COMPUTERS isi tepuiesc clientii si le vand produse cu defecte ascunse ca fiind noi .
     EMAG si cu cei de la DECK COMPUTERS colaboreaza pentru a da tepe .
     EMAG afiseaza pe site , la unele produse , specificatii mincinoase care nu corespund cu realitatea .

     EMAG NU PUBLICA , LA PAGINA PRODUSELOR, OPINIILE NEGATIVE ALE CLIENTILOR SAI INREGISTRATI .
Si nu este prima oara cand se intampla ...

NU RECOMAND EMAG !



        Nu , nu m-am suparat ca NEMO EXPRESS a dus coletul mai intai in Alexandria (in loc de Ploiesti) . Asta este mizilic.
        Dupa COMENTARIILE DE LA PRODUSUL CUMPARAT (si neaprobate de EMAg) , am fost sunat de catre un individ care se credea mai smecher decat Mama Omida (SI CARE NU S-A RECOMANDAT CU NUME SI IN CE CALITATE REPREZINTA DECK COMPUTERS) . Acesta , initial , a aruncat toata vina in carca celor de la EMag (in legatura cu minciunile din  specificatiile produsului pe site).  Aproape ca a reusit sa ma imbrobodeasca, dar s-a incurcat de cateva ori in propriile minciuni .

       Cum cacat sa specifici ca produsul tau are procesor Cortex A9, iar in realitate sa fie doar Cortex A8 cu nu stiu ce cover de A9 ?!
       Cum sa spui ca ai memorie flash XY , dar la test sa iasa ca ai memoria flash (aprox) XY/2 ??? Si sa mai incerci sa ma si prostesti legat de acest aspect ...
       Cum cacat , din senin , sa ti se fisureze touchscreen-ul fix pe jumatate , fara sa aiba urme de lovituri , la doar cateva zile dupa ce ai intrat in posesia produsului ?!?

Plus multe altele .



URMATORUL PAS ?
ANPC .

ROMANII SUNT TEPARI PRIN CONSTRUCTIE GENETICA ?! Sau este doar vina pozitionarii geografice ?!  INCEP SA CRED CA ROMANII AU IN INFORMATIA LOR GENETICA ... HOTIA SI TEAPA .
VIATA M-A INVATAT SA NU LAS SA TREACA ASTFEL DE CHESTIUNI PE LANGA MINE , INDIFERENT CAT DE MICA AR FI SUMA CU CARE AM FOST PACALIT ...
ASA CA , ANPC RULEAZA FIN !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: