23 apr. 2014

SECTIA 3 POLITIE PLOIESTI - DIN NOU IN ATENTIA CETATENILOR NORMALI si ONESTI.





  In zona de Vest (Podul Inalt) a orasului Ploiesti , de la o zi la alta, apar din ce in ce mai multe grupuri de golani , pierde vara , indivizi care sunt cu ochii numai dupa comiterea de infractiuni .
Majoritatea se strang in zona magazinului Profi nr.4 , la doi pasi de Sectia 3 Politie.
Curios este faptul ca pana si paza de la Profi nr.4 Ploiesti golaneste alaturi de respectivii indivizi certati cu legea (si asta chiar in timpul serviciului).
In curand , din cate am auzit , vor mai iesi cativa din penitenciare .

Observ ca majoritatea (probabil de foame) , au din ce in ce mai mult tupeu si se comporta de parca ar fi stapanii zonei .

Va fi o vara plina de "aventuri" ...

Droguri , prostitutie , masini furate , constituirea de grupuri in vederea comiterii de infractiuni , s.a.m.d. Toate acestea , la doi pasi de Sectia 3 Politie Ploiesti .

Datorita ghinionului de a ma naste intr-o asemenea tara , in acest oras si in acest cartier ... ii cunosc pe majoritatea . Numai lichele , recidivisti , drogati , spargatori de masini , golani fara capatai , prostituate , scandalagii , s.a.m.d.

De vreo doi ani tot am impresia ca militienii de la Sectia 3 se cam tem de acestia (sau sunt in cardasie cu ei).

Incep sa cred ca militienii de la Sectia 3 il protejeaza excesiv de mult pe unul dintre capii golanilor/infractorilor din zona (un individ care se ocupa cu caini de lupta si al carui frate sta mai mult pe la puscarie ) . 

Orice ar face, de fiecare data scapa basma curata ...

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: