11 sept. 2013

MINUNEA A TINUT DOAR PATRU ZILE (Sambata, Duminica, Luni si Marti) .




  Doar patru zile a tinut minunea "normalitatii" , in urma celor doua sesizari prezentate intr-un articol anterior (link) . Patru zile ...
   Cat timp , strada General Eremia Grigorescu , a fost pazita de catre Politia Rutiera Ploiesti (Sambata, Luni si Marti) , au devenit toti riveranii corecti si cinstiti .  Politistii de la Rutiera au dat cateva amenzi (mai ales ca au stat la panda intr-un Logan alb fara insemne) si apoi au plecat.
Cum au plecat cei de la Politia Rutiera Ploiesti , nesimtirea si tupeul s-au intors acasa. Bashca forjatul autoturismelor ( BMW-urilor la mana a 4-a) cu 100 km/h , conduse de soferi care nu poseda permis auto .
Vedea-v-as facuti morman de table si carne , incolaciti pe dupa stalpii din cartier , pe toti astia care credeti ca aveti o relatie speciala cu Divinitatea si ca voua nu vi se poate intampla nimic indiferent de cate reguli incalcati ! Poate atunci va reveni "normalitatea" pe strada ...






Aceleasi patru zile de "normalitate" au existat si in cazul javrelor fara stapan(link) .
Minunea a luat sfarsit inca de seara trecuta , cand a reaparut halimaiul de latraturi , batai intre caini (pentru femelele aflate in calduri) si biciclisti alergati/muscati .
 In zona sunt trei scoli cu clase primare si o gradinita. Sunt taaaaare curios cat va dura pana cand un copil va fi sfartecat de catre javrele readuse in strada de maidanezofilele din cartier.
Cat au umblat cei de la ecarisaj prin zona , maidanezofilele din cartier au luat o mare parte dintre cotarle (printre care si o femela cu vreo 10 pui) si le-au ascuns . Acum au reaparut in strada aceleasi javre agresive.
Ceea ce nu inteleg maidanezofilii este faptul ca , procedand astfel , cel mai probabil, chiar daca au scapat (pentru moment) de hingheri, aducandu-i din nou in strada , acesti caini vor avea un sfarsit muuuult mai tragic (otraviti, batuti , etc. ) .....



O sa imi fac timp , zilele acestea, sa filmez atat grupurile de javre fara stapan din cartier , cat si dobitocii care circula pe interzis .



Post Scriptum:
In cartierul unde domiciliez, in "inteligenta" lor , maidanezofilii au inceput sa le puna zgarzi cainilor ramasi in strada ... Acestia spera ca , vazandu-i cu zgarda, hingherii nu ii vor ridica .
Foaaarte inteligenti ...

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: