15 iul. 2013

Aurora Brizzi, maidanezii aducatori de trai bun , deturnarea de fonduri si eutanasia in masa .



""" # Din donațiile pe care nemții le dădeau pentru maidanezi, italianca și-a făcut pensiune și plantație de măslini în Perrugia # Aurora Brizzi este cea care a adus-o pe Ute Langenkamp la Pitești, cu banii căreia a pus pe picioare celebrul adăpost pentru câini. Cel mai recent articol din Jurnalul de Argeş pe subiectul adăpostului pentru maidanezi de la Smeura a readus în prim plan lipsa totală de transparenţă asupra activităţii biobazei din Pitești. Deși adăpostul e finanțat din bani privați veniți din Germania, suspiciunile pe seama bunei credințe cu care sunt gestionate donațiile nemților sunt tot mai numeroase. (...) """    [ Jurnalul de Arges - click aici pentru tot articolul ]



DA, IN CONTINUARE SUNT DE PARERE CA  SINGURA SOLUTIE REALA, PENTRU CURATAREA PLOIESTIULUI DE MAIDANEZI , ESTE EUTANASIA IN MASA A TUTUROR CELOR CE NU VOR FI ADOPTATI DUPA RIDICAREA DIN STRADA(ma refer la adoptii reale, nu la cele fictive , in urma carora cainii sunt lasati din nou in strada) IN MAXIM ZECE ZILE DE LA RIDICAREA DE PE STRAZI .
Este singura solutie viabila si care va scuti de suferinta atat oamenii normali/platitorii de taxe si impozite ... cat si necuvantatoarele .
De asemenea (IMBECILILOR!) , sunt perfect de acord cu sanctionarea drastica a celor care isi abandoneaza animalele pe strazi sau aduc pui si ii abandoneaza la marginea oraselor .



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: