25 iun. 2013

SFANTUL CULT AL MOASTELOR DE MAIDANEZ face concurenta BISERICII ORTODOXE ROMANE . Ce ne facem ?



Romania a ajuns mai rau decat maghernitele, urat mirositoare si colcaind de infectie, din India.
Romania arata astazi precum un cartier mizer din strafundurile Indiei .

Suntem singura tara europeana in care copiii mor de rabie , oamenii mor sfartecati de haitele de maidanezi si unde maidanezul a fost canonizat. Nimeni nu are curajul sa isi asume singura solutie viabila ramasa la dispozitie :  EUTANASIA .






Sa reinventam sapunul "CHEIA" !
Sa redeschidem fabricile de manusi !
Sa deschidem o fabrica de cizme UGG ! 
La cate resurse vii avem pe strazile din Romania , am scoate un profit fantastic.




""" Metoda simpla si la indemana oricui este un banal indulcitor numit Xilitol pe care il gasiti la orice supermaket la pretul de 2o ron/500g.O cantitate de 4-5g e de ajuns pentru a eutanasia un caine.Cine nu crede check on google. """

~~~ 
""" o chiftea cu indulcitor te poate scapa de maidanezi si nu sunt pericole pentru copiii care ar manca de pe jos """   [sursa - un comentator de pe arhiblog ofera cea mai buna solutie-link]



_______________________________



""" Pentru a da amploare , iubitoarele de maidanezi (in pozitii mai mult sau mai putin anormale) , vehiculeaza si imprastie zvonuri despre otravirea unor caini plimbati in lesa , caini de rasa si chiar copii. Dragilor iubareti infocati de potai stradale , aduceti si dovezile in legatura cu acei caini plimbati in lesa si morti din cauza otravirii ! Nu incercati sa creati haos, panica si anarhie doar pentru a da nastere unui context favorabil intentiilor voastre tangente , mai degraba, cu boli ce se pot trata la Campina , la spitalul de boli psihice. """
~~~

""" oare ce este mai toxic pentru copiii nostri , acel reziduu inchipuit ... sau miile de rahati de maidanezi din iarba ce se presupune ca ar trebui sa fie curata si ingrijita ? nu cumva rahatii si mizeria pe care o fac nenumaratii caini maidanezi ,ce au umplut orasul si care ne pandesc dupa fiecare masina parcata , sunt mult mai nocive decat o otrava propriuzisa ? nu cumva faptul ca vacinul antirabic nu se mai gaseste in judet , este o problema mult mai grava decat moartea a trei-patru caini din cele cateva mii ce zburda prin tot orasul si ataca trecatori, copii, femei, varstnici ? """
[ sursa - link - observatorulph.ro]


___________________________________



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: