26 iun. 2013

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) APROAPE 30 DE BARZAUNI Si DOMNISOARE BATRANE S-AU ISTERIZAT IN FATA PRIMARIEI PLOIESTI ...

... IN TIMP CE PRIMARUL PLOIESTIULUI SE PRAPADEA DE RAS, PRIVINDU-I PE ZOOFILII RETARZI CUM ISI EXTERIORIZEAZA EFECTELE SECUNDARE SURVENITE IN URMA TRATAMENTULUI CU RAHAT DE MAIDANEZ.

   Probabil de aceea le-a si dat aprobare fraierilor psihopupu . Astfel nu poate fi acuzat de nimic , de musamalizare si , in acelasi timp , a facut misto de ei , durandu-l fix motul de la basca de istericalele si balmajeala neinteligibila a nesatisfacutelor  dudui  domnisoare batrane .
  • Acesti 30 de psihopupu turbati vor sa hotarasca soarta tuturor celorlalti cetateni onesti ai Ploiestiului .
  • Acesti 30 de atarnatori, ce balosesc dupa frimiturile obtinute din donatii de afara , neavand  alta ocupatie, vor sa hotarasca soarta copiilor nostri , punand mai presus de orice miile de javre ce au invadat strazile orasului .
  • Astia 30 de obositi , lichele ce traiesc pe banii altora , isi umfla ficatii pentru ca li s-a dat nas si pentru ca niciunul dintre cei competenti nu are curaj sa ia hotararea de a curata javrele de pe strazi , desfiintandu-le astora obiectul de activitate.



Subiectul cu cei care duc caini afara (in Austria , Germania, etc.) pe bani , pentru laboratoare, obtinand in jur de 80 Euro/caine + alte beneficii (saci cu crochete, medicamente, accesorii) pe care ulterior le comercializeaza (fara a avea acest drept) ... il lasam pe alta data. Mai ales ca este vorba despre unii/unele dintre cei care conduc aceste ONG-uri ...

_____________________________


Apar din ce in ce mai multe taxe si sanctiuni legale pentru proprietarii de caini de rasa. Proprietari de caini care se straduiesc sa respecte legile acestei tari , care platesc taxe si impozite la zi , care sunt din ce in ce mai presati.
Pentru javrele maidaneze cine plateste, cine raspunde ???  Javrele de pe strazi au ajuns sa aibe mai multe drepturi decat cetatenii acestei tari .


_____________________________

SUBSCRIU:

""" (...) Vreau sa instig la APARARE!
Da, romane, apara-te! Apara-te cum stii. Sare cainele salbatic de pe strada la tine? Sari si tu cu toporul la el si crapa-i capul. Nu te ataca? Atunci stai linistit si vezi-ti de treaba. Dar daca sare, atunci sa planga si ma-sa si bunica-sa si tot neamul celor care-l apara. Ia bolovanul de pe jos si fa-l terci, nu astepta sa te sfasie. Crezi ca daca te sfasie rezolvi ceva? Ce-o sa faci? Plangere la primarie sau la asociatiile pulii? O sarezolvi fix nimic
In cel mai bun caz o sa ti-l ia cateva zile de pe strada sa-l castreze si atat. Vei ramane muscat, vei ramane mutilat (tu sau familia ta), vei plati pentru tratamente si reconstructie si nimeni nu va raspunde pentru asta. Da, ai auzit bine: NIMENI NU RASPUNDE PENTRU CA TE MUSCA UN CAINE COMUNITAR!
Nici incompetentii din primarie si nici inutilii taietori de frunza la caini din asociatiile pentru protectia animalelor. Asa ca tu decizi: te aperi de cainii care sar sa te muste sau astepti sa ceri daune – pe care nu le prea primesti – primariei (daca mai poti, nu de alta dar e binecunoscut faptul ca mortii nu prea se judeca)? (...) """
[sursa - Sebastian Bargau]






Post Scriptum :

""" Metoda simpla si la indemana oricui este un banal indulcitor numit Xilitol pe care il gasiti la orice supermaket la pretul de 2o ron/500g.O cantitate de 4-5g e de ajuns pentru a eutanasia un caine.Cine nu crede check on google. """
~~~ 
""" o chiftea cu indulcitor te poate scapa de maidanezi si nu sunt pericole pentru copiii care ar manca de pe jos """   [sursa - un comentator de pe arhiblog -link]

1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Eutanasiati Maidanezii said...

Deci acesti " iubitori de animale " sunt bolnavi psihici in cel mai adevarat sens al cuvintului .Initial credeam ca se prefac dar acum imi dau seama ca SUNT PSIHOPATI SCHIZOFRENICI fara sa exagerez deloc .