28 iun. 2012

MARGHIOLEASA RELOADED.

 

    Nu a trecut decat (aproape) un an de cand vestita Marghioleasa , o parbrizara din Ploiesti, si-a luat-o pe coaja (link).
Se pare insa ca, cioara, ori este bolnava psihic ori se bazeaza prea mult pe cotizatiile ei catre militienii de la Sectia 4 Politie Ploiesti.

Incredibil , dar asta seara (in jurul orelor 18:30 - 19:00) scena petrecuta in urma cu un an s-a repetat. Si ma refer aici doar la partea cu agresarea aceleiasi doamne de catre aceeasi Marghioleasa. Respectiva parbrizara a scos si o lama de ras amenintand-o pe respectiva ca ii taie gatul. "Ce e fa, treci mereu p'aici ca sa-mi faci mie in ciuda si sa ma enervezi ?!? Da-te dracu'  [beeeeeep], daca mai treci pe aici te tai ! Nu imi este frica de politisti (...) "  .
...Femeia trece pe acolo zilnic , acela fiind traseul de la locul de munca spre casa .

Vezi Ciprian Pap de ce te apostrofam si iti reprosam ca le dai apa la moara intr-unul dintre comentariile mele  (John Doe) ???

Din nou s-a sunat la Militie (Sectia 4 Ploiesti) . La telefon a raspuns o duduie militian care nu s-a sinchisit prea mult si a folosit o adresare miserupista. A raspuns doamnei care apelase la Sectia 4 Politie Ploiesti ca nu au ce sa ii faca si ca oricum  nu are rost sa se deplaseze pana acolo(motivand ca Marghioleasa va fugi cand va vedea militienii in uniforma). A indrumat-o sa faca plangere scrisa (precum a facut si in urma cu un an). Astfel, cu timpul, se vor aduna indeajuns de multe (plangeri) incat sa o poata trimite intr-un centru de reeducare. Dupa aceea, duduca militian, a inchis telefonul.

Am tras cateva sfori si am pus cateva intrebari...
Se zvoneste ca parbrizarii din zona Toma Caragiu - Tribunal (Piata Saracilor) cotizeaza zilnic catre jandarmi si catre militienii de la Sectia 4 Politie Ploiesti. Adica le fac militienilor cota-parte din praduiala de peste zi. Auzisem ceva si anul trecut , dar am crezut ca este doar un zvon rau intentionat ...

Ce se poate face acum ???
Sa se faca brigada si sa se mearga acasa la Marghioleasa pentru a-i da foc ?!? (ei si familiei de infractori)
Sa fie pandita si cocarjata cu bataia (din nou ) ?!?
Oricare dintre variante ar fi aleasa , ma indoiesc ca va pricepe ceva...
Legea si cei care ar trebui sa o aplice SA ISI FACA TREABA !!!  Sa fie ridicata de pe strazi si internata intr-un centru de reeducare.

Vedeti cum este militianu' si cu jurnalistu' local ? Fiecare cu interesul lui , dar niciodata interesele lor nu coincid cu interesul cetateanului de rand.


Daca trec intamplator pe acolo  , surprinzand-o in flagrant (agresand pe cineva) pe cioropisnita si o iau la suturi in cur , pumni in cap....... tot pe mine ma salta militia .
Daca intamplator sunt si cu Eva ( o mai iau cu mine cand merg la cimitirul din Mihai Bravu) si sare catzaua pe ea (ca deh, Eva nu inghite tiganii si nici nedreptatile) ... maine va scrie Ciprian Pap ca un Amstaff periculos a muscat un biet copil care traversa intamplator strada (avand in maini o lama si un bidon cu apa si clabuci ) ...

Domnilor militieni , este nevoie ca idioata aia sa taie pe cineva sau sa faca victime ... pentru ca voi sa luati masuri reale ? 
Internati-o dom'le la nebuni !!! Sau cumva banii ei va surad si va lumineaza fiecare zi de munca, in maghernita aia de sub podul de la Gara de Sud ?!? De aceea nu va indurati sa o luati de pe strazi ?

Sa va fie rusine ! 
Imi pare rau ca data trecuta va laudam si regretam ca va criticasem .
Sunteti doar niste latrai incompetenti !!!!!!!!!!!!
Este a nu stiu cata oara cand o cioropina face ce doreste pe strada si isi permite sa ameninte lumea cu moartea . Voi ce faceti? O frecati prin birourile voastre mucegaite si abia asteptati sa se termine programul .

 SA NE FACEM DREPTATE SINGURI ?!?





2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fel said...

Nu imi vine sa cred ce ai scris in postul asta
Ma revolta

--Cu drag, Felicia
GoodGameFelicia [.] word press [.] com

Brutacu Hector said...

...
Realitatea bate filmul !
Adevarul , uneori, este incredibil.
Asta este Romania cea reala !!!