12 sept. 2011

Marghioleasa - vedeta parbrizarilor .

                       Astazi, in jurul orei 17 , in aceeasi intersectie (ca si data trecuta) , vedeta strazilor ploiestene - Marghioleasa -, a comis o agresiune similara cu cea precedenta... Numai ca de aceasta data si-a primit "rasplata" cu varf si indesat.

   Data trecuta , in timp ce o femeie era agresata fizic ( la un semafor din oras) de catre aceasta boschetara, nu a indraznit sa intervina nimeni, cu toate ca era plin de masini la semafor . De aceasta data , cand Marghioleasa era retinuta si isi primea "sanctiunea" , un taximetrist s-a gasit sa intervina pentru ea. Dupa taximetrist a aparut si un "minoritar" . Acesta sustinea ca ar fi tatal boschetarei . Nu avea mai mult de 25-27 ani . Cat pe ce sa si-o fure si dansul , dar au sosit (la timp) cei de la Sectia 4.
Am inteles (ar fi explicat domnii de la Politie) ca taximetristii au foarte mult de castigat de pe urma parbrizarilor si de aceea a incercat acel taximetrist sa intervina in favoarea Marghiolesei.

Poate ca data trecuta am fost cam dur cu domnii de la sectia 4 Politie .[randuri sterse]
Marghioleasa este minora. Pentru moment, mai mult decat o amenda contraventionala nu ii pot da. Insa , exista totusi o portita... Cu cat colectioneaza mai multe plangeri pe numele ei cu atat li se deschide calea pentru a o putea duce la Gaesti sau in alte centre de reeducare.
Astazi (am inteles ca), printre altele, s-a mai ales cu o plangere noua la colectie . Acest fapt fiind in defavoarea ei si in sprijinul oamenilor legii .
Drept urmare, [randuri sterse] ...

   Parbrizarii au capatat un tupeu incredibil ... Si , pana astazi, nimeni nu a avut curajul sa ii puna la punct.
Las-o in pana mea... cersesti , cersesti ... dar fii smerit si cu un minim de bun simt .
[randuri sterse] ...

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: