25 iul. 2011

MILITENII SI RAIUL INFRACTORILOR ROMANI (un fel de update) .

    In urma cu ceva timp scriam despre o soferita ce a fost batuta de catre o parbrizara in centrul Ploiestiului , iar atunci cand a fost anuntata Politia ... acestia i-au recomandat femeii sa-si faca dreptate singura ( link ).

Aceasta este parbrizara "Marghioleasa" :



Isi face veacul ori la Intersectia de la Nord (capat Bulevard Republicii, Ploiesti), ori in zona intersectiei de la Tribunal (dinspre Mihai Bravu inspre teatrul Toma Caragiu ~ Ploiesti) .

Pe unde o vedeti sa-i rupeti mecla  (daca nu cumva va temeti si voi de ea) !
Pe unde o intalniti sa-i rupeti oscioarele (incet si chinuita) !
Eu , daca imi va iesi in drum, cu siguranta voi lua masurile ce se impun ... astfel incat sa nu mai indrazneasca vreodata sa faca ceea ce a facut . Cu foarte mare placere o voi calca pe degetele si i le voi farama .  Sunt curios , daca pe ea nu au pedepsit-o militienii , mie ce imi vor face acesti minunati incompetenti ? Deh (paradoxal), legea nu este pentru infractori, criminali si interlopi  ... La Ploiesti, legea se aplica doar pentru cei care indraznesc sa ia atitudine si care s-au saturat sa mearga cu frica pe strada, pentru cei care indraznesc a-si apara integritatea fizica (a lor sau a celor mai slabi) .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: