18 iun. 2011

MILITENII SI RAIUL INFRACTORILOR ROMANI .

   De cateva zile, cazul fetitei violate din Ploiesti a ingrozit opinia publica. Politia "se zbate" sa ii dea de urma si sa prinda psihopatul. Facem pariu ca nu vor reusi ?

In urma cu ceva vreme(cateva luni), intr-o discutie cu un agent de la "buzunare" , am aflat ca nu au nici macar aparatura necesara pentru a procesa intr-un mod performant imaginile de pe camerele de supraveghere... si ca de regula apeleaza tot la cei care detin sistemele de supraveghere (unde au avut loc infractiunile) pentru a le procesa imaginile sau folosesc programe piratate descarcate de pe torenti (deoarece Politia Romana nu isi permite tehnica software necesara) . Nu spun baliverne (curiosii imi pot cere in privat numele si numarul de telefon al agentului).

...Cum sa fie ei in stare sa prinda un asemenea psihopat cand ei nu sunt in stare sa rezolve problema aurolacilor care spala parbrize in intersectii si care au devenit din ce in ce mai violenti.
[de exemplu] Zilele trecute ( Joi, 16.06.2011; in jurul orelor 17:30), in Ploiesti , in intersectia de la "Piata Saracilor" (zona Tribunal), la semaforul aflat pe sensul de mers dinspre cartierul Mihai Bravu inspre centrul orasului, o femeie a fost agresata si lovita de catre o tiganca spalatoare de parbrize deoarece i-a cerut sa se indeparteze de langa masina si sa nu ii ude parbrizul.
In timp ce femeia se afla la respectivul semafor , tiganca s-a apropiat cu un bidon cu detergent lichid, intentionand sa ii stropeaza parbrizul . Doamna i-a cerut sa se indeparteze si tiganca a devenit violenta. S-a apropiat de geamul portierei (pe partea soferului) si i-a aruncat cu detergent in ochi  , a introdus mainile pe fereastra portierei si a lovit-o de mai multe ori cu pumnii. La semafor se mai aflau cel putin alte 5 masini , dar NU A INTERVENIT NIMENI...ABSOLUT NIMENI!!!!! ROMANI CRETINI SI LASI !!!
Doamna agresata a reusit intr-un final sa ridice geamul masinii si sa puna mana pe telefon pentru a forma 112.
Dispecerul 112 i-a facut legatura la Sectia 4 Politie de unde i s-a spus ca nu au cu ce sa se deplaseze si ca dupa ce isi revine sa se duca dansa la sectie.
Trecand peste penibilul situatiei...s-a deplasat la Sectia 4 Politie unde a depus o plangere , recunoscand tiganca dintr-o plansa foto cu recidivisti.
Militienii de la Sectia 4 Politie Ploiesti (zona Gara de Sud) i-au spus ca nu pot face prea multe si ca II RECOMANDA sa isi anunte sotul si sa mearga pentru a-si face dreptate singuri !!! I-au recomandat "sa o lesine cu bataia" pe tiganca respectiva(cand o vor prinde) si apoi sa o aduca la sectie. 

TRAIASCA POLITIA ROMANA ! 
TE OMOARA INFRACTORII ZIUA IN AMIAZA MARE....

P.S.: 
Stiu, agentii de la Sectia 4 au salarii de mizerie (sunt femei de serviciu care castiga mai mult decat ei)...
Stiu, agentii de la Sectia 4 aduc bani de acasa pentru rechizite, consumabile si chiar pentru materialele cu care intentioneaza sa renoveze putin sectia ....
.... TOTUSI LEGEA ESTE LEGE SI TREBUIE APLICATA !!!!

3 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

mihaeladr said...

Si dupa ce isi face dreptate singura, trebuie sa plece din oras, ca s-ar putea "sa se trezeasca" cu altele si mai..., cand s-or strange tiganii. Ca ei sunt cam uniti la din astea!!!!

Brutacu Hector said...

No offence...dar probabil la fel au gandit si cei care se aflau la semafor in momentul intamplarii respective.
Tocmai de aceea(cand ii aud pe cei din jur opinand) ma gandesc uneori ca mai bine imi iau bocceluta si plec pe jos pana in Noua Zeelanda . :(

Fetita Junglei13 said...

Asta e gandirea multora,din pacate.Pe pariu ca majoritatea alora de la semafor e oripilata de cazul fetei?Si pe alt pariu,ca,daca ar lua cineva vreo copila de pe strada,n-ar interveni nimeni, pentru ca majoritatea ar gandi ca "e tac'su, cine stie de ce merita batuta".
Nu da domne' numarul agentului,ti-a zis un adevar, pe care multi nu vor sa-l vada.