26 mar. 2011

DESPRE TERORISMUL INTERNATIONAL .


19 Martie 2003 ~ USA incepea razboiul in Irak.
19 Martie 2011 ~ USA(alaturi de ceilalti teroristi ai planetei) bombardeaza Libia .

Libia a devenit noul Irak. 
Libia a devenit noul Afghanistan.
Libia a devenit noua vaca de muls si violat de catre hienele sangeroase si lihnite de foame, adevaratii teroristi ai acestei planete.



 Priviti la Irak ! Ce a ramas ? Unde sunt democratia , reconstructia, avutia poporului, linistea, echilibrul social  ? Unde se duc astazi resursele si bogatiile Irakului? ... si inca ceva : UNDE SUNT ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA ALE IRAKULUI ???


Daca tot s-au apucat de starnit rahatul prin tarile arabe si africane (link), organizand revolutii , atentate de tip false flag si miscari populare, oare de ce nu au orchestrat o lovitura de stat rapida si un mic asasinat pentru a scapa de Gaddafi (tot aveau trupe speciale infiltrate in Libia)?! Aaaa , nu ar fi servit adevaratului scop si intereselor reale ale celor implicati ?!?! Nu ar fi fost de niciun folos israhellului, Frantei , Amerlociei si basinosilor englezi ?!?! Am inteles... 


Nu sunt fan Gaddafi , insa nu imi place deloc ceea ce se intampla !


Scuza cu "incalcarea drepturilor omului" , "dictator demonic" s.a.m.d. ... nu prea mai tine. Eu refuz sa fiu imbecil si sa pun botul la asemenea intoxicare.


Cate rezolutii ONU a incalcat israelul ? De ce nu i-a bombardat nimeni ?
De cate ori israelul a incalcat flagrant drepturile omului ? De ce nu i-a bombardat nimeni ?
De cate ori s-a dovedit implicarea serviciilor israeliene in acte de terorism si in asasinate? De ce nu i-a bombardat nimeni ?




In Coreea de Nord de ce nu impune nimeni un NO-FLY ZONE de genul actiunii din Libia ? Aaaaaaa, nu ii tin bracinarii ?!? Coreeni au armament nuclear ?!? Jenant , nu ?


De ce , in loc sa intervina acesti buni samariteni, in Congo, Sudan, Angola, Nigeria, Birmania ... au ales sa stea deoparte si SA LE LIVREZE ARMAMENT (sub acoperirea transporturilor de alimente/ajutoare) ?!?


Ati vizionat filmul "Hotel Rwanda" ? Cunoasteti macar putin despre masacrul(genocidul, macelul)  petrecut acolo chiar sub ochii U.N. (ONU) ??? De ce atunci nu a intervenit nimeni (link)? De ce nu a adus nimeni civilizatia, democratia, eliberarea si linistea in multe alte astfel de situatii ?


Cine sunt "rebelii" libieni ? De unde vin ei ?  De ce tocmai acum? 
Unde sunt civilii ucisi de catre trupele lui Gaddafi? 
De unde au "rebelii" armament (tancuri, lansatoare de rachete, armament greu)? De unde au dolari?
Libienii erau saraci ?! Pai si atunci cum se face ca romanii nostri erau platiti cu salarii cuprinse intre 5000 - 10000 Euro / luna ???
Cum poti sustine ca aperi poporul libian bombardandu-l, distrugandu-i tara ?


De ce si-a incalcat Sarkozy propria constitutie (art. 35 din Constitutia franceza) , pornind un conflict militar fara a avea aprobarea parlamentului ? Aceasta nu este o incalcare o principiilor democratice ? Cum vrei sa dai lectii altora , incalcandu-ti propriile legi ?


Principalul razboi este cel mediatic. Tot ceea ce apare pe canalele publice de informare este intoxicare si manipulare. 


Ce aduc bun pentru popoare aceste interventii si aceste schimbari de regim ??? Priviti la Romania ! Unde este industria ? Unde este agricultura? Unde sunt bogatiile noastre naturale? Unde sunt produsele romanesti? Unde sunt fabricile si produsele romanesti de odinioara atat de cautate la export? Unde sunt vestitele utilaje romanesti ? Unde este aurul romanesc? Unde este petrolul romanesc? Unde sunt gazele romanesti? Unde sunt tractoarele romanesti ? Unde sunt medicamentele romanesti?  Unde romanilor ? Unde ?



1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

Daca eu ma intreb de ce oare hotarasc americanii soarta altora si mi se spune printre altele asa "Nu este chiar asa. Americanii nu hotarasc soarta Libiei, asta o face chiar Gadhafi, din momentul in care isi toaca fara mila proprii cetateni...:(",oare eu gandesc anormal?