29 ian. 2011

Din cauza rusilor de la LUKOIL , Ploiestiul poate sari in aer in orice moment.

    In realitate , se pare ca vina este a romanilor care au gabjit banii alocati de catre rusi pentru investitii si ecologizare.



""" ”Nu poluarea e principala problemă la Lukoil, ci faptul că rafinăria ar putea exploda oricând!”
Declaraţia alarmantă aparţine unui ploieştean care lucrează în cadrul rafinăriei şi care ştie foarte bine cum s-au făcut lucrările de investiţii. Acesta este şi motivul scandalului care se desfăşoară în aceste zile, în interiorul Petrotel Lukoil, ruşii acuzându-i pe români, în frunte cu directorul, că au luat din banii destinaţi investiţiilor, dar şi ecologizării batalelor ale căror maluri sunt la un pas să cedeze, ceea ce ar produce un adevărat dezastru ecologic, pe râul Teleajen, şi nu numai. """
[citeste intreg articolul pe altphel]



Ce sa mai vorbim despre faptul ca Lukoil otraveste Ploiestiul cu aprobarea Garzii de Mediu . Nu credeti? Faceti o vizita de cateva zile la Ploiesti si incercati ca in fiecare seara sau dimineata sa va plimbati in zona cartierului Mihai Bravu sau chiar si mai departe...

1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

Exact,chiar si mai departe.Cateodata,mai ales dupa ploaie, iti pot spune ca se simte si de la departare.Nu mi-e de ajuns ca vad rafinaria direct din ograda,dar o simt atat de aproape in nari.