20 ian. 2011

Dalkia Termo Prahova - finalul primului meci .

   Dupa indelungi lupte , timp pierdut , certuri, nervi, amenintari si alte chestiuni cauzatoare de migrene, muistii smenarii de la Dalkia Termo Prahova au trimis facturile pe ultimele doua luni (noiembrie si decembrie) cu costuri  0 . Adica pe ultimele doua luni nu am mai platit apa calda consumata. Datorita mie , au beneficiat de aceasta scutire toate apartamentele (din asociatie) care sunt racordate la Dalkia (legal sau ilegal).
Duduile de la Dalkia au balmajit ceva legat de niste diferente aparute in urma unor verificari ale citirilor contoarelor aflate in proprietatea lor.
In tara aceasta se pare ca daca nu faci scandal si nu ranjesti coltii la cei din jur  , daca nu afisezi un aer cretin de bataus scandalagiu pregatit sa moara cu dintii infipti in beregatile lor ... nu ai nicio sansa sa supravietuiesti. [Urasc sa fac asta !]
Si uite asa cred ei ca s-au spalat pe labe: doua luni gratuite la apa calda, pentru intreaga asociatie de prostprietari. Insa de furat se fura de ani buni...
Sa vedem ce va urma ...

Oare dupa aceste stornari , vor aparea din nou aceleasi diferente/pierderi enorme pe facturile la apa calda ?!


In alta ordine de idei, factura la incalzire pe luna Decembrie are o valoare de 300 RON (la o suprafata incalzita de 63 mp) . O fi mult ?! O fi putin ?! Voi cat platiti ?

1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

La cat platiti nu ma introduc,ca nu se compara.Suprafata mai mare,cost mai mic,dar n-am treaba cu Dalkia.
In schimb vroiam sa spun asa: "daca taci si inghiti,normal ca si ei ti-o dau in continuare" (crede-ma,sunt inconjurata de inghititori,care-mi spun mie sa tac,dar apoi se intreaba eu de ce da,ei de ce nu)