6 sept. 2010

DESPRE FUDULIA TIPIC ROMANEASCA. Am un vecin...

... care locuieste intr-un apartament cu 4 camere si 2 grupuri sanitare. Locuieste doar cu fiica sa (19 ani). Sotia i-a fugit in lume. Individul are in jur de 50 de anisori si lucreaza la o fabrica de dero si alte produse derivate. In fine...acestea sunt amanunte neimportante.
Ceea ce este important este faptul ca s-a debransat de la sistemul centralizat de incalzire (nu are si nici nu si-a montat o centrala termica de apartament) , blindandu-si caloriferele si platind un proiect de debransare in valoare de 700 RON (dupa spusele lui) . De ce? PENTRU CA ESTE UN ROMAN FUDUL PANA LA PROSTIE (adevarul este ca parul sau este de un minunat "blond natural" ) . A renuntat la incalzire, pentru iarna ce va sa vie, deoarece si-a cumparat masina de peste 15 mii de coco =))))))))))))))) . Apucase sa comande masina... Exact aceasta a fost motivatia lui.

OPEL ASTRA TURBO


*sursa foto este pusa drept link pe fotografie.
*individul nu tine masina la bloc , dar cu prima ocazie cu care o vad prin zona o s-o fotografiez pentru a adauga fotografia originala articolului meu.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: